Saturday, November 27, 2010

Ennast sisse seadmas

Esimesed tööpäevad on juba tehtud, esimesed makaroniroad tehtud ning elu tundub ilus. Täna sain ma ka hooaja pileti ostetud (odavam kui kuutsekal) ning homme soetab selle endale ka rita. Saime mõlemad ka suusaõpetaja kaardid, kuid suusaõpetusega vist tegelema ei hakka. Hetkel on meil käsil tööl praktika, mis on megaraske, teeme lihtsalt raskeid töid, kuid 3 nädala pärast hakkab õige töö pihta ja hakkame koos tööle suusalaenutuses. Hakkame siis tööle poole kohaga, sest vahelduvat täis-ja poolkohta tööandja meile lubada ei tahtnud. Tänane tööpäev möödus Rital põhipoes töötades ning mul mäe peal suusalaenutuses. Sai siis ka esimene gondlisõit ära tehtud ning radu näha. Päris nukker seis kui oled mäel ning sõita ei saa ja pead hoopis katuselt lund rookima. Mäe peal oli ca 60-70cm lund. Muidugi ei arvestanud ma konkreetses lumes sumpamisega ning panin väga valed riided selga. Pidin terve päeva selles 60-70cm's lumes ringi rändama. Õnneks oli tööandja vastutulelik ning andis laenutusest lumelauasaapad, et ma täiesti ära ei külmuks. Homme annab õnneks tööandja oma laenutusest meile lumelauad ja lauariided, et saaksime sõitma minna, sest meie varustus ei ole veel siia jõudnud. Öösel sadas veits lund ka, kuid vähe. Pilte veel ei tule, kuid varsti võib ka neid juba näha! Palun julgustage Ritat ka kirjutama, praegu ta eriti siia postitusi teha ei taha. Aga peatse lugemiseni!

5 comments:

  1. Rita, kaua me ootama peame, et sa siia midagi kirjutaksid? :D

    ReplyDelete
  2. Rita, halloooo! Mähe kutsub postitustele :)

    MUSI!

    ReplyDelete
  3. RITA ME TAHAME SINU POOLSET SIDET KAAA, ära häbene nüüd.

    ReplyDelete
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Lz5QdInR2CA

    Kuulamist ka. Rita saada fotikas postiga koju isa tahab lumest pilte teha. Sa ei pidavat seal oskama nuppu vajutada. PUShh DE PATTON!!

    ReplyDelete
  5. Saadan teile paar retsepti. Ise enam küll purgitoite osta ei taha, maitse ei ole lihtsalt võrreldav.

    1. Pasta Bolognese. Valmistusaeg 1h 20min . juursellerit ei kasutanud. Tomatipasta on mul koorteta, ehk siis nagu püree. Täiesti tavaline 500g, ei ole kontsentreeritud ega midagi (% pakendil puuduvad), oma maitsega. Parmesani asemel võib olla tavline juust kui liiga kallis on. Pune on teisisõnu oregano. http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=7939

    2. Chilli con carne.
    a) Pruunista 300-400g hakkliha.
    b) Lisa hakitud küülauk 1 küün, 1 hakitud sibul
    c) Sool, pipar
    d)(Valikuline) Tšillipipra kaun hakitud 1 tk
    e) Lisa purustatud tomatid 400g, võib olla tšilliga vms
    f) Lisa oad 400g(kidney beans punased)
    g) vett natuke 100 grammi
    h) Hauta kaane all 10 minutit
    i) Odavaks lisatoiteväärtuseks võid keeta juurde riisi

    Väga head toidud mmm :)

    ReplyDelete