Friday, February 25, 2011

Tere kallid blogilugejad üle pika-pika aja. Loodan, et te veel meie blogist loobunud ei ole. Nimelt oli meil vahepeal probleeme nii interneti, kui ka arvutitega. Kõigepealt lukustas end minu arvuti ning veidi hiljem muutus Rita arvuti klaviatuur ainult pool-töötavaks. Seega ei olnud meil eriti võimalust enda tegemistest kirjutada. Vahepeal käisid meil külas Rita vanemad ja ta õde, kes ka meile asendusarvuti tõid ( suur aitähh! ) .Aga ma teen nüüd kokkuvõtte vahepeal toimunust.

Oleme nüüd väiksema koormusega töötanud kui enne ning tänu sellele on mäepäevi päris palju olnud. Ilmad olid vahepeal väga kevadised, päeval vähemalt 10 soojakraadi nii orus kui mäel ning päris kevadine tunne oli, sest lund oli vaid nõlvadel, külas hakkasid juba vaikselt lilled õitsema ning linnud laulsid. Vahepeal oli siin päris rahulik ning saime päris palju aega lumelauapargis veeta ning uusi vigureid õppida või siis vanu lihvida. Tööl on kõik palju lihtsamaks muutunud, meile lisandus ka hooldusesse uus töötaja Josef, kes kõik väga kiiresti ära õppis. Tänu temale on nüüd meil rohkem vaba aega. Ka reedesed päevad, mis muidu raskeimad nädalas olid on nüüd palju lihtsamad. Nimelt on reedeti jube palju hooldust, sest kogu laenutuse kama tuuakse tagasi. Viimased reeded on minu ja Rita ülesanneteks olnud vaid asjade ära panemine ning hooldust tegid tore Josef ja nõme Dietr. Laupäeviti tegime kõik koos laenutust ja pühapäeviti ka. Nädala sees olime kas tsipa poes tööl või siis tegime lumelauaõpetusi. Ka Rita tegi hiljuti oma esimese lumelauaõppe. Ülemus otsustas Ritale mitte anda tavaõpet mäel vaid kohe freestyle õppe lumelauapargis. Rita sai sellega väga hästi hakkama ning ka õpilased jäid kursusega väga rahule. Mina olen siiamaani vaid algajaid mäel õpetanud. Kurb.

Kui Rita vanemad siin olid, õnnestus meil ka kogu nädal vabaks saada ning saime koos teiste eestlastega erinevaid keskuseid külastada. Üle pika aja teiste inimeste suust eesti keelt kuulda oli väga harjumatu. 12. veebruaril tähistasime ( ka 13.dal) Rita sünnipäeva, kes nüüd juba 20 aastaseks sai. Nädal Rita vanematega möödus väga kiiresti ning peagi oligi käes jälle aeg mil omapead jäime. Täna saab läbi ekstreemse aja esimene nädal ning kaks nädalat on veel ees ootamas. Peale seda peaks siin päris vaikne olema. 17. märtsil on oodata juba uusi külalisi – minu pere, kes tulevad meid siia vaatama. Nüüd siis hakkame jälle blogi pidama, loodan et tihedamini kui viimased kaks postitust.

No comments:

Post a Comment