Sunday, March 13, 2011

Heihei. Meil on siin algamas juba vaikselt suvi, linnud laulavad, pajud õitsevad ning ilm on enamasti väga soe. Mäe peal on iga päev üle 10 kraadi, mis tundub päikese käes umbes 20 olevat. Lumega on lood nii nagu on - nõlvadel püsib see hooaja lõpuni, kuid külas lund ei ole. Nüüd on meil siin kõige raskem läbitud, kiired ajad möödas ning saab rahulikumalt hingata. Eelmine nädal oli väga-väga palju lumelauakursusi. Mul oli 6 päeva järjest kursuseid ning Rital 4 + 1 snowbike õpetus. Üks päev sain ühe belgia poisi, kes ei osanud sõnagi saksa ega inglise keelt . Päris raske oli õpet teha, kuid õnneks saime hakkama. Lumi on siin päeva lõpuks päris halb, kuid seeest on pehme kukkuda :). Meil ei olegi enam palju aega siin jäänud ning üritame igast päevast maksimumi välja pigistada. Tuleval nädalal on siis jälle külalisi oodata ning aprilli lõpus ka, mis on väga tore. See nädal on ka rohkem eestlasi mäel näha, keel kõlab üle pika aja päris naljakana. Mm, praegu ei oskagi rohkem midagi öelda, kui kellegil küsimusi on siis pange need kommentaaridesse.

3 comments:

  1. Ootame uudiseid ka teie viimasest Austria kuust. Meie puhkus Austrias oli suurepärane. Eriti hea oli Hintertuxilt allasõit - Katariina Johannese süles!

    ReplyDelete
  2. kirjutage veel! snowbombingul käisite, kuidas oli?

    ReplyDelete
  3. Millal tagasi tulete muidu? Meil siin lumi suht otsas. täna jibbisime veel maarjakal, kus saab mingi nädal või 2 veel sõita ja siis back to premia(seal ka juba korra käidud). Ostsin uue pilpa ka endale ja sketši esimene päev laulukal on tehtud. Varsti teeme esimesed letud ja lükatil kossu :)

    ReplyDelete