Friday, December 3, 2010

Eelviimane praktika päev

Täna saime teada, et meie praktika lõppeb juba homme ning esmaspäevast hakkame pihta tundide üles märkimisega. Pühapäeva saime vabaks ning siis läheme juba Penkenile sõitma. Esmaspäevast hakkab siis juba ka töö pihta. Esimesed 10 päeva saame madalamat palka ( ei teagi palju ) ning siis hakkab ka õige palgaga töö pihta. Saime teada ka et 26. detsember - 6.jaanuar peavad kõik töötajad iga päev tööl olema, siis pidi olema esimene turistivool, siis hiljem pidi veel 2 korda nädal aega jutti tööd olema, ülejäänud aeg rahulikum. Tööle tuli ka uus töötaja praktikale - Niclas Rootsist, kes on siin samuti nagu meie - hooajatöötaja. Ta sõidab praegu iga hommik Saksamaalt tööle 2 tundi, sest pole veel majutust leidnud. Ka tal on praktika aeg nagu meilgi. Tööl on praegu juba üsna kerge olnud, täna oli rohkem passimist kui töötamist. Homme töötab Rita gondli all poes ning mina põhipoes ( esimest korda üksi laenutuses, vaid üleval poes on teised töötajad). Veel positiivseid uudiseid - saime teada, et saame enamasti Ritaga koos töötada põhipoes ning ka samadel aegadel. See on meie jaoks super uudis, sest kartsime et peame tihti eraldi aegadel tööl käima, mis oleks päris nõme olnud. Ja ei saa mainimata jätta ka meie perenaist ( üürija ) , ta on lihtsalt nii tore ja abivalmis. Nüüd naudime šokolaadikooki, mida tegime ning valmistume peagi juba magamaminekuks. Vabandust kui tänane postitus jube segane tuli, olen juba päris uimane ja väsinud. Loodan, et tekst on ikka loetav . Tsau!

2 comments:

  1. Kõik probleemid ja rasked olukorrad lahenevad aja jooksul nende kasuks kellel on teistest suurem kirg. Selle kinnituseks ka teie eksperiment-seikluse viimased uudised.

    Tekkimas on kadedus ja tahtmine samuti ennast määramatute jõudude meelevalda saata. Õnneks astusime Kerttu'ga AIESEC'i liikmeks, mille üheks eesmärgiks on just selliste kogemuste võimaldamine inimestele.

    Võõra keskkonnaga kohandumine käivitab meie ellujäämisinstinktid ja meie meeled töötavad maksimumvõimsusel. Selline kõrgendatud meeleseisund säilib ka vanasse keskkonda tagasipöördumisel.

    Soovitan kõigile oma võimete tõstmiseks ja üldse maailma tunnetamiseks mõne võõra kultuuriga tutvust teha.

    Avastage maailma ja ootamatuid seiklusi kõigile

    Martin

    ReplyDelete
  2. Loeme blogi iga päev. Küpsetasime eile Katariinaga piparkooke ja ei leidnud piparkoogivorme. Siis meenus et need jäid ju Motel Paradise'i jõulupeole... Kuid pole väljapääsmatuid olukordi, liivavormid sobisid imehästi. Muuseas ka mobiiliga saab pilte teha ja päris häid.

    ReplyDelete