Thursday, December 9, 2010

Nõme ilm

Täna on meil vaba päev, kuid ilm meid ei soosi. Väga pilvine ja udune on, lund sajab - pole mõtet mäele minna. Nii kurb kui see ka pole :(. Lootsin et ehk Live-Webcam näitab mingit paremat uudist, kuid nii Penkenil, kui ka Hintertuxil oli webcami pilt vaid ühtlane hall mass ning sellise nähtavusega käisime varem Hintertuxil ning see ei olnud just kõige meeldivam. Nüüd siis mõtleme, mida oma vaba päevaga ette võtta - vist läheme Mayrhofenisse, sest vaja ka Austria number soetada. Peaks ka mainima et kohalik televisioon on väga nõme - kõik kanalid, mis siin on on saksakeelse pealelugemisega. Lund sajab praeguseks juba pääääris palju, ehk siis lähipäevil on oodata head puudrit. Aga olks, vaja end valmis seada, sest rong läheb varsti. Tahtsin just oma telefonist paar pilti ka teile siia laadida, aga ennäe - ma võtsin vale USB juhtme kaasa ( vihje Karinile - anna õige USB juhe Roni kätte, et ta selle siia kaasa tooks. See on selline väikese otsaga, peaks sama olema mis teie telefonidel ).

Tsao!

3 comments:

  1. Sveiki! Tervitused Riiast! Kuidas moonirullid välja tulid? Lõuna-eestis pidi elu lumetormi tõttu peaaegu seisma - loodan täna bussiga ikka koju jõuda.

    ReplyDelete
  2. Meil siin Eestia käis jah "Monika" üle :D Ida-Virumaal suri isegi 2 inimest külma kätte ja teed olid kinni. Nüüdseks on see vaibunud ja eile ehitasime laulukale Eesti parimat reili parki :D Praegu hakkan iga hetk QCkale liikuma ja loodan, et kui esmaspäeval tagasi tulen, on lauluka park valmis :D

    ReplyDelete
  3. Nägin täna Roni ja muid Tallinna karvaseid ja sulelisi Kuutsekal.

    Lumetorm möllas tegelikult suht Rakvere kandis. 600 autot olid ööläbi lumevangis. Tartus polnud midagi hullu, ainult 25 cm uut lund. Ja nüüd hakkas juba jälle sadama.

    ReplyDelete